Geschiedenis

Onze geschiedenis

BikeTotaal Mastwijk Tweewielers Bilthoven kent haar oorsprong in 1964 en is vanaf de oprichting een echt familiebedrijf. In de loop der jaren hebben er diverse verbouwingen plaats gevonden, maar nog steeds huisvest het bedrijf zich op dezelfde locatie. Centraal gelegen tussen de kernen van De Bilt en Bilthoven. Goed bereikbaar met de fiets, openbaar vervoer en met de auto (voldoende parkeergelegenheid).

Wat bieden wij onze klanten?

BikeTotaal Mastwijk Tweewielers Bilthoven biedt een uitgebreid dienstenpakket aan om klanten fietsplezier te garanderen.

Tot ons standaard dienstenpakket horen bv een goede voorlichting bij de aankoop van uw product door mensen met passie en kennis van zaken, een afgewogen assortiment van kwaliteitsprodukten voor een schappelijke prijs, een bodyscanning voor perfecte zithouding op de fiets, een zadelmeting die zitvlakproblemen tot het verleden doet behoren,  goede aflevering van bv uw nieuwe fiets, herinneringen via email en sms bij controlebeurten, een klantendossier op internet waar u alle zaken over uw fiets kunt terug vinden, een klantenpas-spaar-systeem, gratis leenfiets service enz. enz.

Graag tot ziens in onze winkel,

Team BikeTotaal Mastwijk tweewielers Bilthoven